wpbf63f266.png
wpc8f1f6ee_0f.jpg
wpf0152a9c.png
wpa0fa0e8b.png
wpa07e870e.png


wp94851274_0f.jpg
wpfe2a0a9d.png

Kittens ...

wp6cb52f5e.png

© 2007 Cattery of Dally’s Satnin     Alle rechten voorbehouden

 

Verwacht ...

Omstreeks 18 maart 2013 verwachten wij een nestje van:

 

Osidordups Mistey   x   Jomar van Bucketwood

 

 

 

 

Beschikbaar

: Dit kitten is nog op zoek naar een liefdevol huisje

 

 

Optie

 

: Er is iemand geïnteresseerd in dit kitten maar informeer gerust

 

Gereserveerd

: Dit kitten is voorzien van een nieuw liefdevol huisje

 

 

Evaluatie

 

: Wij overwegen dit kitten zelf te houden, maar kan weer beschikbaar komen

Onze kittens groeien op in huiselijke sfeer, zijn kinderen en allerlei dagelijkse bezigheden gewend.

Ze worden volledig ontwormd, twee keer geënt en gechipt. Ze krijgen een stamboom, Europese dierenpaspoort en een verhuispakketje mee. Onze kittens mogen het nest verlaten, wanneer ze tenminste 13 weken oud zijn. Vanaf dan mag U de kleine (b)engeltjes zelf verder opvoeden.

Wij verkopen alleen onze kittens na persoonlijke kennismaking. Meerdere keren bezoek aan de kittens geniet onze voorkeur. Voor vragen of het maken van een afspraak kunt U ons bereiken op tel.nr. 06-25317342.

 

 

Het heeft onze voorkeur om al onze kittens te plaatsen als huisdier en niet als fokpoes of dekkater en wanneer het in gezelschap is of komt van een andere kat (dit hoeft geen raskat te zijn).

 

De eerste 5 weken laten wij onze kittens liever niet bezoeken, wij vinden ze dan nog te klein. Wel proberen we onze kittens regelmatig te laten zien door nieuwe foto’s te plaatsen op de website, zo kunt u ook volgen hoe de kittens zich ontwikkelen. Als u binnen de 5 weken toch interesse hebt voor een kitten dan kunt u wel een optie nemen op een kitten, deze blijft dan tot de vijfde week staan.

 

Na de 5 weken kunt u dan onze Cattery bezichtigen om eventueel het kitten te reserveren. Een kitten is pas gereserveerd nadat beide partijen het eens zijn en er een aanbetaling is gedaan, waarop u een voorlopig koopcontract ontvangt. Het restant bedrag wordt voldaan bij het ophalen van het kitten waarbij u tevens het koopcontract, de Felikatstamboom (FIFe) en het entingsboekje ontvangt. Indien bij het bezichtigen het kitten niet wordt gereserveerd dan is het vanaf die dag weer beschikbaar. Uiteindelijk is het zo dat wij als Cattery of Dally’s Satnin bepalen of de bezoeker van onze Cattery wel de juiste eigenaar is voor het kitten en het kitten een goed thuis kan bieden, als hier twijfel ontstaat dan zullen wij de reservering weigeren. Er zijn nog meer voorwaarden maar ook rechten verbonden met de reservering en de koop van het kitten deze staan op schrift in het voorlopig en het uiteindelijke koopcontract.

 

Info...

wp0faee76b_0f.jpg
wpc9fb27bb.png
wpcf07eefa_0f.jpg

Zodra de kittens zijn geboren kunt u hier het goede nieuws lezen....